Velkommen til God Arbejdslyst-spillet

Sådan deltager du

Når du tilmelder dig, får du adgang til skrabespillet hvor du kan skrabe og med det samme se, om du har vundet.

Præmier:

På skrabespillet kan du vinde chokolade til dine kollegaer (gavekort på 300 kr. til sendentanke.dk.), eller ekstra lodder til månedens lodtrækning om en eller flere hovedpræmier. Hovedpræmierne kan variere fra måned til måned. Hovedpræmien offentliggøres på spillets forside, samt her på siden med information om konkurrencen. I indeværende måned trækkes der lod om 2 stk. Luksus Gavekort til sendentanke.dk. Gavekortet giver frit valg mellem mere end 100 gavekort og oplevelser på sendentanke.dk

Vi udtrækker vinderne af hovedpræmier den første hverdag i hver måned. Vinderne får direkte besked, og offentliggøres på krifa.dk.

Sådan får du præmien

Chokolade: Gavekort sendes automatisk på den tilmeldte e-mail umiddelbart efter, du har vundet.

Ekstra lodder: Tilskrives automatisk din spillerprofil, så du har større chance i trækningen om hovedpræmien. Så længe du accepterer nyhedsbreve fra Krifa, så har du mindst ét lod i de månedlige trækninger. De ekstra lodder, du optjener i en kalendermåned gælder til den pågældende måneds trækning. Hver måned kan du optjene ekstra lodder ved at deltage i det ugentlige skrabespil. Der kan desuden komme forskellige muligheder for at optjene ekstra lodder – f.eks. ved at svare på spørgeskemaer, deltage i quizzer eller andre aktiviteter.

Hovedpræmier: Information om hovedpræmier, og hvordan disse indløses sendes direkte til vinderne via den tilmeldte e-mail.

Vilkår for deltagelse i God Arbejdslyst-spillet

For at være med i konkurrencen, skal du registrere din mailadresse, dit navn, din adresse og dit telefonnummer.

Deltagelse i konkurrencen kræver, at du har en gyldig mailadresse. Det er kun tilladt at tilmelde sig God Arbejdslyst-spillet én gang. Forsøg på snyd medfører udelukkelse.

Når du tilmelder dig konkurrencen, accepterer du, at Krifa må kontakte dig på e-mail, SMS og telefon med information om konkurrencen, den nyeste viden omkring arbejdslivet og arbejdsmarkedet samt tilbud fra Krifa-koncernen. Samt at vi vil behandle dine data for at sende dig så relevant information som muligt. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger her

Hvis du ikke ønsker denne information, kan du let framelde dig igen. Når du framelder dig denne information, så frameldes du også spillet. Deltager du efterfølgende i spillet igen, så fornyer du også den ovenstående accept af modtagelse af information fra Krifa og koncernforbundne selskaber.

Konkurrencens vindere publiceres på spil.krifa.dk med for- og efternavn. Vinderne bliver også kontaktet direkte på den mailadresse, de har oplyst. Præmierne bliver leveret direkte til vinderne og kan ikke byttes til kontanter. Krifa betaler gevinstafgiften, så du bliver ikke beskattet af din præmie.

Ansatte hos Krifa og Juhlsen A/S samt medlemmer af deres husstand må ikke deltage i konkurrencen. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med konkurrencen, er du velkommen til at kontakte os på konkurrence@krifa.dk eller 7227 7227.

DET KAN DU VINDE

chokolade til dig og dine kollegaer

Chokolade til dig og dine kollegaer

Ekstra lodder til hoved-præmien. Du kan vinde 1, 2 eller 3 lodder

Ekstra lodder til hoved-præmien. Du kan vinde 1, 2 eller 3 lodder

Hver måned trækker vi en eller flere hovedpræmie-vindere. I denne måned trækker vi to vindere af et Luksus Gavekort på 1.000 kr. til Sendentanke.dk.

Du kan spille én gang om ugen. Hver gang, du spiller, har du chancen for at vinde enten chokolade til dine kolleger eller ekstra lodder i konkurrencen om månedens hovedpræmie.